Brakuje trafiki na Świętego Wincentego (23 chyba, ale numeru nie jestem pewien) a jest dość duza.Alan pisze:W wątku wrocławian już była mowa o tej trafice. Jako że dość często bywam we Wrocławiu, to z czasem dodaję coś nowego na trafikową mapkę
Fajki we Wrocławiu
Moderator: Moderatorzy
Re: Fajki we Wrocławiu
Jeśli nie ma czasu aby spokojnie zapalić to znaczy, że należy zwolnić!!!!
-
- Fajczarz Weteran
- Kontakt:
Byłem tam, ale pocałowałem klamkę. Za tydzień tam zajrzę i opiszę wszystko co trzeba (ewentualnie podaj mi na pw opis, a ja go dodam).
Uprasza się o nie zwracanie uwagi na tytuł i ilość gwiazdek pod moim nickiem
- Tom_GTP
- Początkujący
- Kontakt:
W tej chwili tzw. odprysk działalności stoiska w Magnoli Park
zmienił się w kolosalną działalność z szybkim rozwojem zarówno pod względem ilości tytoni jak i fajek. Ponad to sprzedawca umie precyzyjnie określić co jest warte zakupu a do tego nie bije od niego rutyną przez co człowiek jest pewny zakupu.
zmienił się w kolosalną działalność z szybkim rozwojem zarówno pod względem ilości tytoni jak i fajek. Ponad to sprzedawca umie precyzyjnie określić co jest warte zakupu a do tego nie bije od niego rutyną przez co człowiek jest pewny zakupu.
http://www.powerball.fora.pl" onclick="window.open(this.href);return false; <<< Moja pasja. Zapraszam do świata Powerballingu!
GG: 158500

GG: 158500

-
- Fajczarz Weteran
- Kontakt:
Od jakiegoś czasu w Galerii Dominikańskiej można ujrzeć taką planszę. Ktoś wie może coś więcej na ten temat (np. kiedy otwierają
)? Jeśli będzie tak wyglądać, jak ze zdjęć na oficjalnej stronie (a podejrzewam, że to po prostu zdjęcia z innych miast), to szykuje się niezła konkurencja dla pozostałych wrocławskich trafik...

- vlasij
- Fajczarz Weteran
Z tego, co zauważyłem jest to sieć, z którą mamy do czynienia w Gdańsku. Nic wielce specjalnego, chociaż w odniesieniu do sytuacji na polskim rynku to jest coś. Spory wybór cygar. Na papierochowe i shagowe rzeczy nie zwracałem uwagi. Fajki Petersona głównie. Ale też jakieś autografy Bednarczyka, Polińskiego. Z tytoni brak SG i Rattrays. W zamian Peterson i MB i asortyment Dan Tobacco. Drogie wyciory mają np. Vaueny 80 szt. kosztują 16 zł. Nie wiadomo tylko, czy jest to odgórna polityka sieci, czy rządzi jakiś lokalny szefu.Alan pisze:Od jakiegoś czasu w Galerii Dominikańskiej można ujrzeć taką planszę. Ktoś wie może coś więcej na ten temat (np. kiedy otwierają)? Jeśli będzie tak wyglądać, jak ze zdjęć na oficjalnej stronie (a podejrzewam, że to po prostu zdjęcia z innych miast), to szykuje się niezła konkurencja dla pozostałych wrocławskich trafik...
Pozdrawiam.
Pozdrawiam serdecznie!
Gdzie we Wrocku można zakupić fajke z kolby kukurydzy?Jeszcze nie spotkałem w trafikach...
-
- Fajczarz Weteran
- Kontakt:
Podobno na Gajowej w "Fajce" kiedyś były. Poczytaj wątek, ktoś o tym wspominał.
W okrąglaku.PawelF pisze:Gdzie we Wrocku można zakupić fajke z kolby kukurydzy?Jeszcze nie spotkałem w trafikach...
Pozdrawiam.
Przy okazji spytam jeszcze jakie ceny?i jak to czynne jest?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
29zł o ile dobrze pamiętam , od 9-19 .
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Fajki jak na trafiki to strasznie poprzebieerane,kukrydzianki ni ma,jest dopisany kiosk z placu przy ulicy Zielinskiego?Fajki Broga i B&B tam spotkałem i spory wybor tytoniu od najtanszych po sredniaki.
- balkan maciek
- Początkujący
Na Lwowskiej widziałem kukurydziankę, u mnie w Magnolii też ze dwie mamy (29 zł).
http://www.porcys.com" onclick="window.open(this.href);return false; - twoje studio wizażu
Pozamawiałem chińskie kukurydzianki(wyglądały na focie na konkretne...)
,niestety idą już trzy miesiące,jeśli to nie karalne to nie zamawiajcie
w sklepie neyoo ---tragedia po prostu....
,niestety idą już trzy miesiące,jeśli to nie karalne to nie zamawiajcie
w sklepie neyoo ---tragedia po prostu....
Panowie okrąglak koło arkad kończy działalność.Z tego powodu właściciel jest skory do negocjacji cen fajek.
Re:
Witam serdecznie mam pytanie do kolegi, mianowicie chodzi o temat trafik we Wrocławiu. (nie chcę robić off topa), czy dobrze zrozumiałem Monopol to hotel, czy w hotelu są dostępne fajki, jest może tam jakiś sklepik z trafiką?
mjp pisze:Zajrzyj do Monopolu przy Świdnickiej. Nie wiem czy tanio (to pojęcie względne), ale wybór fajek nawet niezły. Raczej omijaj Okršglak przy pl. Ko?ciuszki. Tam ceny potrafiš być o 100% wyższe niż w Monopolu.