Mam pro?b? do mieszka?ców stolicy. Napiszcie, który nr nosi box z t? trafik? (ja nigdy nie mog? tego zapami?ta?

Moderator: Moderatorzy
taaa... ostatnio mi mówi?e?, ?e obok 2 peronu naprzeciw kas...lukaszomasta pisze:Co do sprzedawcy si? zgadzam ale potrafi pomóc. Nie pami?tam numeru boxu ale jest mi?dzy 3 a 4 peronem je?li wyjdziesz na wschód.
Nie tak, zupe?nie nie tak! Wychodzisz na dwór, do góry, na ?wie?e podwietrze. Oddychasz chwil? z ulg?. A potem od strony ul. Emilii Plater schodzsz schodami w dól. Jedne schody s? po prawej stronie tej ?ciany Dworca, a drugie po lewej (tak na rogach mniej wi?cej). Trafika jest w korytarzu podziemnym pomi?dzy tymi schodami. To niezawodny sposób aby trafi?.Cinek pisze:Ja tam trafiam, ale zwykle po dwóch okr??eniach dworca (przy czem orientuje si?, ?e b??dz?, jak znowu trafiam na McDonalda...)
Musz? w takim razie doda?, ?e pierwsze 26 lat ?ycia spedzi?em w Warszawce, dopiero potem zwialem niedaleko, bo do ukochanego Komorowa, gdzie rozdzina ma du?y dom. Ale wszystko jedno - inferno podziemi Centralnego pe?ne dusz upad?ych nie nastraja do ?miechu.Cinek pisze:Najlepsi Warszawiacy, to widac ...przyjezdni.