Ustalam przebieg procesu powstawania nowych fajek.
1.) Wybieramy kształt - wiem, wiem Oom Paul był wybierany ale sporo nowych forumowiczów doszło od poprzednich dyskusji. Stąd plebiscyt na kształt.
2.) Wybieramy fajkarza - Był Henio Worobiec, był Zbyszek Bednarczyk zobaczymy kogo wybierzemy tym razem.
3.) Przyjmuję zgłoszenia na fajki. Jeśli fajki numerujemy to o kolejnych numerach decydują zgłoszenia i/lub potwierdzone wpłaty. Jak co roku cena oscyluje w granicach 100 - 120 złotych (zależy głównie od fajkarza a nie od nas)
4.) Produkcja fajek - tu będzie sztywny termin. Kto nie wpłaci do terminu rozpoczęcia produkcji pieniędzy odpada. Przykro mi ale do obu serii musiałem już dopłacać (nawet wśród fajczarzy zdażają się wypadki

5.) Dystrybucja - Kochani. Poczta odpada. Jedyny sposób to mniej lub bardziej osobisty odbiór lub DHL (w wypadku tych co mają daleko wszędzie). Jest nas sporo i wydaje mi się znajdzie się kilka osób, które podostarczają ze mną fajki. Po prostu zorganizujemy spotkania w dużych miastach.
6.) Termin - przełom 06/07 - Fajka będzie za rok 2006 ale (!) obawiam się produkcja skończy się grudzień / styczeń.
Ponieważ w punktach 1 - 3 decyduje wybór ogółu braci fajczarskiej nie będę reagował pozytywnie na późniejsze zgłoszenia - "A ja chciałem billarda więc teraz się wacham" - Jak ktoś nie akceptuje kształtu i wykonawcy c'est la vie. Tylko proszę nie komentować wyboru innych.
FAJKI FORUMOWE 2006 CZAS START!!!!!