Pozdr.
Moderator: Moderatorzy
Była prawie czarna , a ustnik brązowy...no i w środek palca nie szło wsadzić...zapuszczona w diabły.Perry pisze:Bolton prześliczny. Mój typ fajki. Uwielbiam takie mało znane angielskie marki. Bardzo często potrafią to być fajki znakomite użytkowo. Ciekaw jestem jaka była przed remontem. Ta jest podejrzanie jasna. Szlifowałeś ją ?
Beckett pisze:Krzysiek kiedy wstawisz fotki tego Polińskiego co nabyłeś na zawodach w Gorzowie? Jestem ciekaw tej fajeczki !!!!
Postaram się dziś jeszcze... i konkursową też...Beckett pisze:Krzysiek kiedy wstawisz fotki tego Polińskiego co nabyłeś na zawodach w Gorzowie? Jestem ciekaw tej fajeczki !!!!
Pali się w niej cudnie ,a pojemna jak diabli...gdybyś chciał się pozbyć swojej , daj znaćmarek milczek pisze:Kolekcja, której strasznie Ci zazdroszczę
A tak przy okazji, jak Ci się pali w tej fajeczce włoskiej Lorenzo?
Ja mam podobną - Lorenzo Alba
http://picasaweb.google.pl/marek.milcze ... 1341885138" onclick="window.open(this.href);return false;
i muszę powiedzieć, że jakaś taka..
Może za duży jeszcze ze mnie żółtodziób, bo fajka krótka i bez filtra?
Ok. I nie jest to pustosłowie. Jak się zdecyduję, dam znać. Na razie radzę sobie tak, że wkładam kawałek wyciora w ustnik. Po paleniu wyciągam aż ociekający kondensatem. Może trzeba do takich fajek bardziej suszyć tytoń?draco59 pisze: Pali się w niej cudnie ,a pojemna jak diabli...gdybyś chciał się pozbyć swojej , daj znać![]()
Nauczysz się jeszcze palić bez filtra , ja tak palę kilka miesięcy dopiero , a przedtem - prawie dwa lata z filtrem...