Pozdrawiam
Krzysztof
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy tytoniowi
Właśnie został wystawiony na allegro ( 2 puszki), ale cena powalającaAstar pisze:Kiwi: czasem bywał na allegro
Do częściej niż ja zaglądających na ten serwis: Jeśli ktoś zobaczy ten tytoń na allegro/w sklepie proszę o natychmiastowy kontakt gg:7457711 lub tel 698693757
To są puszki po 100g więc nie tak bardzo powalającajony pisze:Właśnie został wystawiony na allegro ( 2 puszki), ale cena powalającaAstar pisze:Kiwi: czasem bywał na allegro
Do częściej niż ja zaglądających na ten serwis: Jeśli ktoś zobaczy ten tytoń na allegro/w sklepie proszę o natychmiastowy kontakt gg:7457711 lub tel 698693757
A nie - bo amerykańcy wysyłają to jako "gift" i się udaje bez cła...Astar pisze:A sprowadź to pan i cło opłać.
Plan jest ściągnięcia go z niemiec... zobaczymy co się urodzi
CUP O' JOE'S - Polecam wejść na stronę i sprawdzić.Astar pisze:Była trafika która miała go nam "ściągnąć" ale coś bez odpowiedz
JEŻU WOŁAM CIĘ! CO Z TYTONIEM?
Co do gifta... patrząc na ceny w usańskich sklepach jeśli jesteś w stanie znaleźć trafikę która nam "gift" wyśle i jesteś pewien co do cła to podejrzewam że z 3miasta poszło by zamówienie na przynajmniej 5-6 puszek może i więcej więc shipment cost to sprawa mniejszej wagi
Astar, jakbyście zamawiali z tej trafiki, którą poleca Krzysztof i po Nowym Roku to ja się przyłączam. Pozdrawiam.draco59 pisze:CUP O' JOE'S - Polecam wejść na stronę i sprawdzić.Astar pisze:Była trafika która miała go nam "ściągnąć" ale coś bez odpowiedz
JEŻU WOŁAM CIĘ! CO Z TYTONIEM?
Co do gifta... patrząc na ceny w usańskich sklepach jeśli jesteś w stanie znaleźć trafikę która nam "gift" wyśle i jesteś pewien co do cła to podejrzewam że z 3miasta poszło by zamówienie na przynajmniej 5-6 puszek może i więcej więc shipment cost to sprawa mniejszej wagi