Główka Falcon z pianki morskiej.
Moderator: Moderatorzy
-
- Pykacz
- Kontakt:
Główka Falcon z pianki morskiej.
Hellou,
Małe odświeżenie wątku.
Gdyby ktoś był zainteresowany, mam na sprzedaż jeszcze jedną główkę do fajki Falcon, wykonaną w całości z pianki morskiej. Zdjęcia dostępne tu:
http://img.skitch.com/20080417-jxc72qbp ... kyu4p7.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img.skitch.com/20080417-rtauxy9r ... fqe3si.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img.skitch.com/20080417-x1ap1sf1 ... 4sc4dr.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Cena: 22£ x 4.62 (kurs NBP z dnia zakupu) + koszt przesyłki Pocztą Polską (przesyłka z ZPO) + piwo ;)
Niezdecydowanym polecam kontakt z JSG - zanabył u mnie już kilka Główek, może opisać przebieg transakcji z punktu widzenia kupującego ;)
Pozdro - tommy ;o)
Małe odświeżenie wątku.
Gdyby ktoś był zainteresowany, mam na sprzedaż jeszcze jedną główkę do fajki Falcon, wykonaną w całości z pianki morskiej. Zdjęcia dostępne tu:
http://img.skitch.com/20080417-jxc72qbp ... kyu4p7.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img.skitch.com/20080417-rtauxy9r ... fqe3si.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img.skitch.com/20080417-x1ap1sf1 ... 4sc4dr.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Cena: 22£ x 4.62 (kurs NBP z dnia zakupu) + koszt przesyłki Pocztą Polską (przesyłka z ZPO) + piwo ;)
Niezdecydowanym polecam kontakt z JSG - zanabył u mnie już kilka Główek, może opisać przebieg transakcji z punktu widzenia kupującego ;)
Pozdro - tommy ;o)
-
- Fajczarz Weteran
- Kontakt:
Re: Kupię główkę falcon z piankowym wkładem.
A co tu opisywać, podejście w pełni profesjonalne i zasługuje na jak najbardziej pozytywny komentarz, szczególnie że to transakcja non profit.Niezdecydowanym polecam kontakt z JSG - zanabył u mnie już kilka Główek, może opisać przebieg transakcji z punktu widzenia kupującego![]()
Sama główka to rewelacyjny wynalazek. Nagrzewa się ona co prawda znacznie, moja wykorzystywana terenowo bardzo szybko straciła na atrakcyjności wyglądu to jednak smakowo poprostu rewelacja po mimo kilku nabić dziennie.
moim cholernie subiektywnym zdaniem
----------------------------------
Amatorska Pracownia Wytwarzania i Reperacji Fajek
-
- Pykacz
- Kontakt:
Re: Główka Falcon z pianki morskiej.
Hellou,tommy pisze: Gdyby ktoś był zainteresowany, mam na sprzedaż jeszcze jedną główkę do fajki Falcon, wykonaną w całości z pianki morskiej.
żeby wspomóc sprzątanie Fajkowego Marketu spieszę powiadomić, że oferta jest ważna jeszcze tylko 3 dni - do poniedziałku 28.04.2008. Po tym terminie będę miał utrudnioną możliwość transportu do Polski, więc główka trafi do mojego falcona ;)
Pozdro - tommy ;o)
Czy sa jeszcze głowki w sprzedazy/ofercie ?
-
- Fajczarz
W Fajce na Kruczej, w Warszawie, sprzedają wrzoścowe główki do Falcona z piankowym wkładem... za 195 zł sztuka. twierdząc, że "nie robi się główek z samej pianki, bo jak by to Pan wkręcił takie miękkie"

"Świat jest jedną wielką restauracją" Woody Allen
-
- Fajczarz Weteran
- Kontakt:
Kiedy pytałeś? Kiedyś rozmawiałem na ten temat z jedną z Pań w ręku trzymając falcona, chyba nawet nie international a standard aluminiowy, właśnie z taką główkąpan Gajusz pisze:W Fajce na Kruczej, w Warszawie, sprzedają wrzoścowe główki do Falcona z piankowym wkładem... za 195 zł sztuka. twierdząc, że "nie robi się główek z samej pianki, bo jak by to Pan wkręcił takie miękkie"

co do ceny, no cóż... dzięki Tonemu zapłaciłem za wrzoścową z wkładem 18 funtów a za piankowe po 22. cena funta wówczas chyba 4,5
-
- Fajczarz
podczas lipcowej wizyty w trafice, w związku z urlopowaniem się wszystkich ulubionych dostawców i zamkniętą trafiką pod Pekinem, polazłem tam by kupić torbę Timma NoName'a.Kiedy pytałeś? Kiedyś rozmawiałem na ten temat z jedną z Pań w ręku trzymając falcona, chyba nawet nie international a standard aluminiowy, właśnie z taką główką
-
- Fajczarz Weteran
- Kontakt:
Może rozmawiałem z inną z Pańpan Gajusz pisze:podczas lipcowej wizyty w trafice, w związku z urlopowaniem się wszystkich ulubionych dostawców i zamkniętą trafiką pod Pekinem, polazłem tam by kupić torbę Timma NoName'a.Kiedy pytałeś? Kiedyś rozmawiałem na ten temat z jedną z Pań w ręku trzymając falcona, chyba nawet nie international a standard aluminiowy, właśnie z taką główką

-
- Fajczarz
Kod: Zaznacz cały
Może rozmawiałem z inną z Pań ;) albo nie pamięta, kiedyś spróbuję powtórzyć ten manewr :D udając że dokupił bym jeszcze jedną taką główkę.
spróbuj. ja prawie uwierzyłem, że nie ma nadziei na śnieżnobiały komin. a przyznam bardzo off topic

-
- Fajczarz Weteran
- Kontakt:
Mam dwa takie kominy... jeden leż nie używany, ale nie pozbędę się go bo znalezienie takiego w przyszłości jak widać graniczy z cudem.
Czasem udawało mi się znaleźć taki komin z ciekawości na ebay jednak najczęściej w USA, trzeba ok 120zł wydać.
Czasem udawało mi się znaleźć taki komin z ciekawości na ebay jednak najczęściej w USA, trzeba ok 120zł wydać.
- teufelfisch
- Pykacz
A to bardzo korzystna ofertapan Gajusz pisze:W Fajce na Kruczej, w Warszawie, sprzedają wrzoścowe główki do Falcona z piankowym wkładem... za 195 zł sztuka. twierdząc, że "nie robi się główek z samej pianki, bo jak by to Pan wkręcił takie miękkie"

" Papieros jest jak fujarka , fajka jest jak skrzypce "
-
- Pykacz
- Kontakt:
Hellou,Katsumoto pisze:Czy sa jeszcze głowki w sprzedazy/ofercie ?
w związku z moim pobytem w Polsce odświeżam wątek i ofertę ;)
Główka nadal dostępna do sprzedaży, osoby zainteresowane proszę o kontakt PW.
Pozdro - tommy ;o)
cena tej główki dalej taka sama ?
-
- Pykacz
- Kontakt:
Hellou,KamilM pisze:cena tej główki dalej taka sama ?
oferta bez zmian.
Pozdro - tommy ;o)